Tuesday 25 June 2019

Tagasi Orgu kava juures vol 3

Vahepeal elasin üle kaalumaailma katsumuse - jaanipäeva. See on tõesti nagu jõuluaja ekvivalent suvel, mil süüakse ja juuakse rohkem kui tavaliselt. Kuna elukaaslasega vahetasime külmikus sügavkülmavarud marjade vastu välja, sain veelgi lisakaloreid. Saab öelda, et jaanipäevast kasvas välja lausa kolmepäevane libisemine jääl, millele õnneks punkt õnnestus suruda.

Ma hommikul meelega ei kaalunud, kuna tavalisele numbrile võib ilmselt paarsada kilo lisada, mis enesetundele just kasuks ei tule. Muide, enne jaanipäeva õgimist ja joomistuuri kaalusin ma 110,2 kg. Eks ma ootan mõne päeva, enne kui kaalu välja lohistan.

Tegelikult ei tasu üldse iga päev kaaluda, sest kaal kõigub 1000 põhjuse pärast (häda tegemata, joodud klaasitäis vett, söödud kurki, veidi vähem higistatud jne). Kui vaatad, et kaal on kilokese tõusnud, siis löök meeleolule on tohutu, kuigi tegelikult tead, et see pole mingi pekk, vaid näiteks seedimata kurk. Just seetõttu lasengi kehal pärast pidutsemist "maha jahtuda" ja end õigesse mõõtu seada.

Üldiselt ei ole hullu, jätkame ikkagi positiivsel lainel, sest kurss on õige!

No comments:

Post a Comment